Bingoo
 • Konyha
 • Műszaki
 • Kert
 • Barkács
 • Lakástextil
 • Egyéb
 • Szőnyegek
 • Fűtés
 • Led fények
 • Játékok
 • Extra akció
 • Bingoo

  Á.Sz.F.

  ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

  https://www.bingoo.hu/ - hatályos ettől a naptól: 2024-05-22

   

   

  Impresszum: a Szolgáltató (Eladó, Vállalkozás) adatai

   

  Név: Beltel s.r.o.

  Székhely: Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno

  Levelezési cím: Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno

  Nyilvántartásba vevő ország: Csehország

  Cégjegyzékszám: 17531594

  Adószám: CZ17531594

  A termék kiválasztása
  A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkezni. Ha azonban regisztrálsz, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtenned és azt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval bármikor be tudsz lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhatsz és nyomon követheted rendeléseid. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "MEGVESZEM" gombra kattintással történik meg.
  Neked, mint vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A kiválasztott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándékod a megvásárolni kívánt terméket a "MEGVESZEM” gomb megnyomásával egy megrendelő oldalra helyezi. Itt leellenőrizheted rendelésed helyességét, különös tekintettel az árakra, a mennyiségekre és szállítási költségre, melyeket igény szerint módosíthatsz. Az oldal automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét.

  Oldalunk kupon oldalként működik, egy termékhez egy szállítási költség tartozik.

  A rendelés elküldése
  Ha megfelelőnek tartod a termék mennyiségét, leellenőrizted a végösszeget, és úgy döntöttél, hogy meg szeretnéd vásárolni, akkor egyszerűen kattints a "MEGVESZEM!" gombra. Ezután add meg a vásárláshoz elengedhetetlenül szükséges adataid, illetve ha eltérnek a számlázási adatok a szállítási adatoktól, ezeket külön kérnénk feltüntetni.
  A következő lépésben el kell fogadnod az "ÁSzf"-et, majd a "MEGVESZEM" gombra kattintva véglegesítheted megrendelésed. Csomagod biztonságban, utánvéttel kerül kiszállításra, így csak akkor kell fizetned, ha megkaptad a megrendelt terméket.

  Árak
  Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Az árak bruttó árak, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség külön termékenként fel van tüntetve.

  Termékeinket csak Magyarország területére tudjuk szállítani, szállítási díjaink az ország egész területére érvényesek.

  Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

  A rendelések feldolgozása
  A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

  Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
  Az adatbeviteli hibák javítására a "Megveszem" gomb megnyomása előtt van lehetőséged.

  Visszaigazolás
  Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelést követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről.

  Fizetési feltételek
  Áruházunkban utánvéttel történő fizetésre van lehetőség, azaz a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetned készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

  Szállítás
  A sikeres vásárlásról visszaigazoló emailt küldünk, mely tartalmazza a megrendelésed részleteit. Rendelésed állapotáról emailben tájékozódhatsz.
  A kiszállítási idő: 15 munkanap, de egyes esetekben terméktől függően ez eltérhet.

  Biztonságos vásárlás: csak akkor fizetsz, amikor a csomagot kézhez kapod. A termékeket eredeti, a beszállító által biztosított csomagolásban szállítjuk.

  Tájékoztató:

  Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.  A szállítástól elállás
  Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.
  A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

  Csere lebonyolítása
  Ha az átvételt követően megbizonyosodunk róla, hogy a megvásárolt termék nem működik jelezni kell e-mailben a webáruház felé, átvételt követően 14 napon belül.
  A terméket vissza kell küldeni a webáruház részére, saját költségen.
  Kérjük a csomagba feltüntetni, mit tapasztalt és mi a hibajelenség, továbbá kérjük elhelyezni a megrendelés azonosítóját, és a fuvarlevél másolatát.
  Minden esetben a terméket eredeti csomagolásban kell visszajuttatni cégünkhöz!
  Beérkezést követően megvizsgáljuk a terméket majd elküldjük javításra. Ha a termék nem javítható, akkor csere terméket küldünk. Ennek megállapítására és lebonyolítására 15 nap áll rendelkezésünkre. A javított vagy új terméket a mi költségünkön postázzunk vissza Ön felé.
  Amennyiben nem szeretne a cserével élni úgy az elállási / felmondási tájékoztatóban leírtak az irányadók.

  Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
  A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést utólag hozzáférhető lesz.

  Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
  A megrendelő a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
  A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
  Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
  Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

  Felhívjuk szíves figyelmed arra, hogy a pénzvisszafizetést minden esetben banki utalással tudjuk megoldani, személyes és postai úton nem áll módunkban.

  Tulajdonjogi kikötés
  A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

  Megrendelés módosítása, törlése
  A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

  Amennyiben a vásárlóhoz  30 napon belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
  Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak emailben van lehetőség rendelésének visszavonására.


  A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor.

   

  Szállítási információk

   

   

  A szállítási határidő: raktáron lévő termékeknél illetve minden egyéb esetekben 15 munkanap, azonban egyes termékek esetében ez eltérhet
   
   
  Biztonságos vásárlás: Ön akkor fizet, amikor a csomagot kézhez kapja.
   
  A szállítás Magyarország egész területén az alábbi táblázat szerint kerülnek kiküldésre a megrendelt termékek*:
   

   

  1 - 10 kg:  2990 Ft

  11 - 20 kg:  4990 Ft

  21 - 30 kg:  6790 Ft

  31 - 40 kg:  8990 Ft

  41 - 50 kg: 10990 Ft

  51 - 60 kg: 14990 Ft

  61 - 80 kg: 19990 Ft

  8 - 140 kg: 49.990 Ft

  141 - 170 kg: 69.990 Ft

  171 - 190 kg: 79.990 Ft

   

   
   
  190 kg felett egyedi árat adunk!
   
  *A szállítási költség bizonyos esetekben (súlytól, mérettől és mennyiségtől függően) változhat, ezt előre egyeztetjük a megrendelővel.
  Viszonteladóknál minden esetben egyedi árakat alkalmazunk!
   A termékeket eredeti, a beszállító által biztosított csomagolásban szállítjuk.

  ÁT NEM VETT csomag - visszautasított utánvét rendelés: Csomagolási és szállítási költség díja: 2* Szállítási költség + 600 Ft / csomag, pl.: csomag = 2 * a legalacsonyabb szállítási díj 2990 Ft + 600 = 6580 Ft / csomag

  A szállítási költség a megrendelt termék szállítási díjától függ.

  CSERE LEBONYOLÍTÁSA
  Ha az átvételt követően megbizonyosodunk róla, hogy a megvásárolt termék nem működik jelezni kell e-mailben, vagy telefonon a webáruház felé, átvételt követően 14 napon belül.
  A terméket vissza kell küldeni a webáruház részére, saját költségen.
  Kérjük a csomagba feltüntetni, mit tapasztalt és mi a hibajelenség, továbbá kérjük elhelyezni a megrendelés azonosítóját, és a fuvarlevél másolatát.
  Minden esetben a terméket eredeti csomagolásban kell visszajuttatni cégünkhöz!

  Beérkezést követően megvizsgáljuk a terméket majd elküldjük javításra. Ha a termék nem javítható, akkor csere terméket küldünk. Ennek megállapítására és lebonyolítására 15 nap áll rendelkezésünkre. A javított vagy új terméket a mi költségünkön postázzunk vissza Ön felé.
  Amennyiben nem szeretne a cserével élni úgy az elállási / felmondási tájékoztatóban leírtak az irányadók.
   
  A CSOMAG ÁTVÉTELE

  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgálja meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén, kérje a jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!